RSS
   |    Login   |   Početna   |     Blog   |    Pitanja   |   Kontakt   |   English   |   Pretraživač   |   

Banjaluka, 31.3.2017 - U prostorijama Privredne komore Republike Srpske održan je treći,ovaj put zajednički sastanak sektorskih odbora metaloprerađivačke i drvoprerađivačke industrije na temu usklađivanja ponude i tražnje za radnom snagom.
više informacija

Banjaluka, 29.3.2017 - U okviru zajedničkog programa Evropske Unije i njemačke vlade za podršku lokalnoj samoupravi i ekonomskom razvoju u BiH - EU ProLocal, kojeg implementira GIZ, Eda je organizovala i moderirala radionice sa predstavnicima opština Ljubuški, Posušje, Grude i Grada Širokog Brijega, na kojima je izvršena procjena uslova za realizaciju poboljšanja kojim će se unaprijediti lokalno poslovno okruženje i poboljšati politike i instrumenti podrške preduzetnicima i malim i srednjim preduzećima.
više informacija

Sarajevo, 27.3.2017 - Na svečanoj ceremoniji koja je danas održana u prostorijama Delegacije Evropske unije u BiH, Edi je dodijeljen certifikat o dobitku granta u okviru projekta „Podrška lokalnim partnerstvima za zapošljavanje u BiH“.
više informacija

Banjaluka, 24.3.2017 - Kancelarija koordinatora za reformu javne uprave u saradnji sa Edom je izradila „Budžet za građane“ – dokument koji na jednostavan i ilustrativan način prikazuje budžet ove institucije za 2017. godinu.
više informacija

Banjaluka, 17.3.2017 - U okviru aktivnosti na jačanju kapaciteta drvoprerađivačkih preduzeća u oblasti marketinga, predstavnici Ede, GIZ-a i njemački ekspert za drvopreradu g. Christian Kaupert su obišli devet preduzeća iz Mostara, Neuma, Širokog Brijega, Zenice, Gračanice, Teslića i Prijedora.
više informacija

Banjaluka, 9.3.2017 - U okviru zajedničkog programa Evropske Unije i njemačke vlade za podršku lokalnoj samoupravi i ekonomskom razvoju u BiH - EU Prolocal, kojeg implementira GIZ, održana je radionica sa predstavnicima ministarstava Županije Zapadnohercegovačke, na kojoj je izvršena samoprocjena poslovnog okruženja županije prema metodologiji lokalizacije evropskog Akta o malom biznisu - LocalAct.
više informacija

Banjaluka, 3.3.2017 - U okviru implementacije ugovora sa Regionalnom školom za javnu upravu (ReSPA) i istraživanja stanja i mogućnosti poboljšanja upravljanja kvalitetom u javnoj upravi i javnim uslugama u zemljama zapadnog Balkana, obavljeni su intervjui sa predstavnicima brojnih institucija koje aktivno učestvuju u procesu reforme javne uprave u Crnoj Gori.
više informacija

Banjaluka, 28.2.2017 - U cilju procjene načina za poboljšanje primjene aktuelne Strategije borbe protiv korupcije u Republici Srpskoj za period 2013-2017. godina i Akcionog plana, te podsticanja republičkih organa da intenziviraju napore za unapređenje borbe protiv korupcije, održane su dvije radionice na kojima su učestvovali predstavnici relevantnih ministarstava, institucija i agencija.
više informacija

Banjaluka, 27.2.2017 - U okviru projekta “Transparentna i odgovorna javna preduzeća u BiH“, pripremljena je analiza stejkholdera koja je usmjerena na identifikovanje interesa i uticaja relevantnih grupa kako bi se zadovoljile njihove potrebe i osmislio adekvatan pristup njihovog uključivanja u projekat.
više informacija

Banjaluka, 17.2.2017 - U želji da saznamo kakav je imidž Ede u svijesti onih do kojih nam je najviše stalo - predstavnici jedinica lokalne samouprave, preduzeća, institucija, donatora i međunarodnih organizacija, pitali smo ih kako ocjenjuju Edinu stručnost, profesionalnost, kvalitet rješenja, kreativnost, fleksibilnost, komunikacije i druge karakteristike saradnje, kao i to kakve su im spontane asocijacije na Edu.
više informacija

Zapadni Balkan, 5.1.2017 - Na osnovu ugovora potpisanog u decembru 2016. godine sa Regionalnom školom za javnu upravu (ReSPA), Eda je otpočela istraživanje stanja i mogućnosti poboljšanja upravljanja kvalitetom u javnoj upravi i javnim uslugama u zemljama zapadnog Balkana.
više informacija

Banjaluka, 26.12.2016 - Želimo vam puno razloga za osmijeh u novoj 2017. godini. Eda tim
više informacija

Bijeljina, 3.12.2016 - 1. i 2. decembra je u Bijeljini održana radionica sa predstavnicima Kancelarije koordinatora za reformu javne uprave u BiH (PARCO) u vezi sa izradom budžeta za građane ove institucije.
više informacija

Banjaluka, 24.11.2016 - Na osnovu ugovora potpisanog sa Ambasadom Kraljevine Holandije u Bosni i Hercegovini, Eda pokreće projekat „Transparentna i odgovorna javna preduzeća“.
više informacija

Banja Luka, 28.10.2016 - Edina originalna metodologija lokalizacije evropskog Akta o malom biznisu (Small Business Act) biće primjenjena u još 10 opština u BiH. Time će biti omogućeno lokalnim vlastima i privrednicima da, putem fokusiranog dijaloga, brzo i kvalitetno izaberu prioritetne mjere kojima će se unaprijediti lokalno poslovno okruženje i poboljšati politike i instrumenti podrške preduzetnicima i malim i srednjim preduzećima.
više informacija

Prikaži još vijesti

>>